Home

Mythos beach resort rhodos hellas

Kjapt og lekende lett å booke med. Reserver Hotell i Rhodos online Beskrivelse. Mythos Beach Resort er et familiehotell der våre gjester trives og det ligger rett ved stranden i Kolymbia på Rhodos. Like bortenfor hotellet ligger sentrumet i den lille byen Kolymbia der eukalyptustrærne rammer inn hovedgaten. Et hyggelig utfluktsmål er Rhodos by som byr på trendy byliv og strender Mythos Beach Resort, Afandou: Se 677 reiseanmeldelser, 1 120 bilder og gode tilbud for Mythos Beach Resort, vurdert som nr. 1 av 19 hotell i Afandou og vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor Mythos Beach Resort is a hotel in Rhodes situated on the sandy beach of Afandou, offering comfortable & modern rooms among with all facilities and comforts

Verdens største hotellsøk · Enkel prissammenlignin

Levante Beach Resort. Velkommen til et hotell med et stort aktivitetstilbud for hele familien! Levante Beach Resort på Rhodos har herlige basseng og restauranter med god mat, men fremfor alt er det muligheter for å holde seg i form i ferien. Du kan spille tennis, sykle, ta en tur i treningsrommet eller bli med på gruppetreningstimer Populære Mythos Beach Resort på Rhodos er kanskje vår aller fremste favoritt blant våre fine Mondo Family-hoteller. Her er det barneklubb, svømmeskole og treningstimer med skandinavisktalende instruktører og vårt behjelpelige personale. Moderne rom og næringsrike måltider - barna har sin egen buffé. Det er god plass rundt bassengene og havet ligger kun på en armlengdes avstand. Book Mythos Beach Resort, Afandou on Tripadvisor: See 676 traveler reviews, 1,116 candid photos, and great deals for Mythos Beach Resort, ranked #1 of 19 hotels in Afandou and rated 4.5 of 5 at Tripadvisor

2080 Hoteller Rhodos

Accommodation Mythos Beach Resort - Mythos Beach Resort Rhodes. Beach hotel in Rhodes Afandou 85103 Rhodes island - Greece Tel. +30 22410 56777. Mythos Beach Resort. Populære Mythos Beach Resort på Rhodos er kanskje vår aller fremste favoritt blant våre fine Mondo Family-hoteller. Her er det barneklubb, svømmeskole og treningstimer med skandinavisktalende instruktører og vårt behjelpelige personale. Moderne rom og næringsrike måltider - barna har sin egen buffé Afandou eller Kolymbia har noen av Rhodos beste strender og moderne hotell. Afandou er en av Rhodos eldste byer og her råder en sjarmerende og lokal stemning. Ved Afandoustranden ligger også Mythos Beach Resort, ett av våre mest populære Apollo Mondo Family Resorts

Gratis avbestilling · Les ærlige gjesteomtaler · Trygt å book

Restplasser til Kolymbia, Rhodos, Hellas fra Oslo Gardermoen Airport Les mer Her presenterer vi alle restplasser som vi får fra Apollo, Tui, Ving, Solia og Detur Mythos Beach Resort, Rhodes. 2,2 k liker dette. Strandferiested. Facebook viser informasjon for å hjelpe deg med bedre å forstå formålet med en side Mythos Beach Resort - Fanpage, Afándou, Dhodhekanisos, Greece. 1,162 likes · 12 talking about this · 2,013 were here. Opened i April 2011 - Closed for the Season - Stengt for sesonge Feriebyene huser nemlig ikke bare noen av Rhodos aller fineste strender, men også Apollos mest populære familiehotell: Mythos Beach Resort. Siden hotellet er et Mondo Family-hotell venter både barneklubb og de populære figurene Polly & Mino her, i tillegg til både svømmeskole for store og små, et variert treningstilbud for hele familien og romslige, flotte leiligheter Mythos Beach Resort har siden det åpnet i april 2011 vært et svært populært hotell for Skandinavere. Luksus, Spa, trening og velvære, gode senger og deilig mat i kombinasjon med stort aktivitetstilbud for barn og unge, har gjort det til en stor favoritt på Rhodos,spesielt for barnefamilier

Mythos Beach Resort Hotell og leiligheter Kolymbia

  1. Mythos Beach Resort - Rhodos, Hellas. På dette hotellet finner du store, åpne bassengområder og en sandstrand rett ved, begge steder er solstoler og parasoller gratis. Hotellet har moderne rom og næringsrike måltider, og barna har til og med sin egen buffé
  2. Mythos Beach Resort er et populært familiehotel lige ved stranden i Kolymbia på Rhodos. Ikke langt fra hotellet findes et lille centrum i byen Kolymbia med en fin hovedgade omgivet af eukalyptustræer. Poolområder og strand På Mythos Beach Resort findes der tre poolområder. Ved det ene område er der to pools, hvoraf den ene er en.
  3. igolf på resorten? 3. Er det en klassisk Hellas-do eller kan man trekke ned som vanlig? :) PS! Du burde hatt en kontaktmail eller noe. :) Ment som et positivt innspill. :) Svar Slet
  4. Book Mythos Beach Resort, Afandou on Tripadvisor: See 675 traveler reviews, 1,116 candid photos, and great deals for Mythos Beach Resort, ranked #1 of 19 hotels in Afandou and rated 4.5 of 5 at Tripadvisor
  5. Nå er det drømmepriser til Mythos Beach Resort. Mythos Beach Resort lig­ger rett ved den lange stran­den i Afan­dou. Her kan du svømme i krys­tal­lk­lart vann med herlig tem­per­atur, og nyte de mange vakre buk­tene med fantastisk utsikt utover Egeerhavet. Tre bassengområderDet er hele tre bassengområder på Mythos Beach Resort. I det ene området er

MYTHOS BEACH RESORT (Afandou, Hellas) - Feriesenter

  1. Mythos Beach Resort, Afandou: Se 677 recensioner, 1 120 bilder och bra erbjudanden på Mythos Beach Resort, rankat #1 av 19 hotell i Afandou och med betyget 4,5 av 5 på Tripadvisor
  2. utes drive from both the Airport and the Town of Rhodes
  3. Mythos Beach Resort, Afandou: Se 677 anmeldelser fra rejsende, 1.120 billeder og gode tilbud vedr. Mythos Beach Resort, placeret som nr. 1 af 19 hoteller i Afandou og med bedømmelsen 4,5 af 5 på Tripadvisor
  4. Mythos Beach Resort åpnet i april 2011, og har fått svært gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester som gir det i snitt 8,9 poeng av 10 mulige poeng. Hotellet har også fått utmerkelsen Travelife Gold samt Tripsadvisors Certificate of Excellence både i 2011 og 2012. *ECARF : European Centre for Allergy Research Foundatio

Mythos Beach Resort Hotel Rhodes - Rhodes hotels

  1. Vi skal dit i to uker til sommeren, og begynner å lure på om det er litt lenge å være en plass Så hva er det å finne på der
  2. Overview This fantastic hotel is situated by the beach in the heart of the Kolymbia area, just 28km from the centre of Rhodes. The Leonardo Kolymbia Resort offers a great of facilities, elegant accommodation options and activities for all. Families and couples are sure to enjoy an exciting beach holiday in the sun! How far is the nearest beach? The hotel is located 250m from.
  3. Velkommen til en reise til Rhodos, en av Hellas' mest elskede ferieøyer, hvor du kan oppleve både total avslapping og et pulserende uteliv, severdigheter og shopping Bestill reisen til Rhodos (Hellas) hos Ving

Allsidige Rhodos er alltid med på alle topplister blant dem som elsker Hellas. Her finnes noe for barnefamilier, kulturinteresserte, strandløver, partyløver og naturelskere. Vi har merket hotellene slik at du enkelt kan finne noe som passer for deg. Solsikre strender. Rhodos er størst i øygruppen Dodekanesene lengst sør i Egeerhavet Mythos Beach Resort är ett omtyckt familjehotell precis vid stranden i Kolymbia på Rhodos. Strax bortom hotellet ligger centrum i den lilla orten Kolymbia med sin eukalyptuskantade huvudgata. Ett trevligt utflyktsmål är Rhodos stad som bjuder på trendigt stadsliv varvat med stränder Mythos Beach - huippuluokan hotelli on aivan Afandoun rannalla ja soveltuu koko perheelle. Lapset viihtyvät taatusti suurella hotellialueella, joka sijaitsee aivan rannan vieressä. Hotellin alueella on useita palveluita ja ihanalla allasalueella on kaksi uima-allasta Populära Mythos Beach Resort på Rhodos är ett av våra mest omtyckta Apollo Mondo Family Resorts. Detta moderna flaggskepp bjuder på en riktig familjesemester med flera poolområden, barnklubben Club Polly & Mino och träningspass med Apollos egna instruktörer. I restaurangerna serveras välkomponerade och varierande rätter, där barnen har en egen buffé att plocka ur. Vid hotellets.

Mythos Beach Resort Hotellrom Kolymbia & Afandou

Mythos Beach Resort, Rhodes. 2,2 k liker dette. Strandferiested. 17th of May celebrations usually see Norwegians around the world enjoying one big, national party with parades and thousands in the streets Book Mythos Beach Resort, Afandou on Tripadvisor: See 677 traveller reviews, 1,120 candid photos, and great deals for Mythos Beach Resort, ranked #1 of 19 hotels in Afandou and rated 4.5 of 5 at Tripadvisor Nordmenn vil til Hellas, derfor satser selskapene større der. Apollo har også et av sine mest populære familiehoteller på Rhodos, nemlig Mythos Beach Resort i Kolymbia Mythos Beach Resort - Fanpage, Afándou, Dhodhekanisos, Greece. 1 211 liker dette · 34 snakker om dette · 2 264 har vært her. Opened i April 201

Mythos Beach Resort på Rhodos er et av våre mest populære familiehoteller! Her er alt lagt til rette for at både store og små skal få en fin ferie. Se mer av hotellet her: https://bit.ly. Book Mythos Beach Resort, Afandou on Tripadvisor: See 671 traveller reviews, 1,100 candid photos, and great deals for Mythos Beach Resort, ranked #2 of 19 hotels in Afandou and rated 4.5 of 5 at Tripadvisor

Vi er Hellasspesialisten og kan hjelpe deg med å booke Øyhopping i Hellas - Båtbilleter i Hellas - Charter og Hotell. Destinasjoner Øyhopping Grupper Kontakt. Destinasjoner Øyhopping Grupper Kontakt. Rodos. Mythos Beach Resort. Book direkte gjennom hotellet for best pris. Klikk for bestilling. Rodos. Mythos Beach Resort. Book direkte. På Levante Beach Resort på Rhodos finns härliga pooler och restauranger med god mat, men framför allt finns här alla möjligheter att hålla sig i form under semestern. Vare sig du vill spela tennis, cykla, gymma eller hänga med på ett gruppträningspass så kommer du att trivas här Mythos Beach Resort - Fanpage, Afándou, Dhodhekanisos, Greece. 1,153 likes · 13 talking about this · 2,004 were here. Opened i April 2011 - Will start the season 2019, 21st of April 2019

Mythos Beach Resort - Fanpage, Afándou, Dhodhekanisos, Greece. 1,157 likes · 4 talking about this · 2,015 were here. Opened i April 2011 - Closed for the Season - Stengt for sesonge Hellas. Rhodos. Rhodos' vestkyst. Sun Beach Resort Complex. Vis bilder (105) Lagre. Sun Beach Resort Complex. Sun Beach Resort Complex er designet for å gjøre alle gjesters opphold så enkelt som mulig og tilbyr derfor værelser med handicapvennlige baderom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen

Mythos Beach Resort, Kolímbia, Hellas, 4 Stjerner Restplas

Things to do near Mythos Beach Resort on Tripadvisor: See 9,208 reviews and 12,030 candid photos of things to do near Mythos Beach Resort in Afandou, Greece Mythos Beach Resort, Afandou: Se 671 recensioner, 1 100 bilder och bra erbjudanden på Mythos Beach Resort, rankat #2 av 19 hotell i Afandou och med betyget 4,5 av 5 på Tripadvisor

MYTHOS BEACH RESORT - Updated 2020 Prices & Reviews

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen Stora Barnsemesterpriset 2020 for beste familiehotell i charterkategorien samt for beste familiehotell på Rhodos Bestill hotellet Sunwing Kallithea Beach, Kallithea - enkelt og greit hos Ving Velkommen til Apollos populære hotel Mythos Beach på Rhodos! Til sommer går vi all in med børneklub, svømmeskole og træningshold med skandinavisktalende personale Mythos Beach Hotel ligger bara 20 meter från sandstranden i Maleme och erbjuder boende med självhushåll och egen balkong. Som gäst har du fri tillgång till poolen på ett systerhotell. WiFi är gratis på hela boendet

Anmeldelser Mythos Beach Resort Apollo Reise

Accommodation - Mythos Beach Resort Rhode

Mythos Beach Resort. Populära Mythos Beach Resort på Rhodos är ett av våra mest omtyckta Apollo Mondo Family Resorts. Detta moderna flaggskepp bjuder på en riktig familjesemester med flera poolområden, barnklubben Club Polly & Mino och träningspass med Apollos egna instruktörer Mythos Beach Resort, Afandou: Se 674 recensioner, 1 116 bilder och bra erbjudanden på Mythos Beach Resort, rankat #1 av 19 hotell i Afandou och med betyget 4,5 av 5 på Tripadvisor Things to do near Mythos Beach Resort on Tripadvisor: See 9,195 reviews and 12,013 candid photos of things to do near Mythos Beach Resort in Afandou, Greece Overview A beautiful familiar place, with a magnificent view over the port of the holiday resort Bali. These two hotels are built on a small hill with traditional style, flowers and many olive and wine trees. The Mythos Beach is located directly on a nice sandy beach (sun beds and umbrellas with charge), and only 50m. away is Sofia. The central position on the island of Crete makes it.

Lutania Beach Hotell og leiligheter Afandou & Kolymbia

  1. Avra Beach Ixia, Rhodos Bellevue Club Alcudia, Mallorca Dodeca Sea Resort (ex Forum Beach) Ialyssos, Rhodos Evita Sun Resort Faliraki, Rhodos Golden Odyssey Kolymbia, Rhodos Gran Hotel Bali Benidorm, Costa Blanca Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  2. We stayed in Mythos beach resort 1 week in end of may 2018. Mythos beach is an excellent choice if travelling with small kids, if your looking for a romantic escape, not so much. We stayed in a 2 room apartment which was ok, airconditoning, shower and tub
  3. Hotel Mythos Beach Resort, Afandou: 672 Bewertungen, 1'116 authentische Reisefotos und günstige Angebote für Hotel Mythos Beach Resort. Bei Tripadvisor auf Platz 2 von 19 Hotels in Afandou mit 4.5/5 von Reisenden bewertet
  4. Hotel Mythos Beach Resort, Afandou: 671 Bewertungen, 1.100 authentische Reisefotos und günstige Angebote für Hotel Mythos Beach Resort. Bei Tripadvisor auf Platz 2 von 19 Hotels in Afandou mit 4,5/5 von Reisenden bewertet
Mythos Beach Resort (Afandou, Hellas) - Feriesenter

Rhodos, Hellas Bestill reise til Rhodos her Apoll

Kart over Rhodos. rhodoshellas.com > . Kar Mythos Beach Resort, Super skønt på Rhodos - Se 674 anmeldelser fra rejsende, 547 billeder og gode tilbud vedr. Mythos Beach Resort på Tripadvisor

Mythos Beach Resort: HEAVEN ON EARTH! - See 671 traveller reviews, 531 candid photos, and great deals for Mythos Beach Resort at Tripadvisor Réserver Mythos Beach Resort, Afandou sur Tripadvisor : consultez les 671 avis de voyageurs, 1 100 photos, et les meilleures offres pour Mythos Beach Resort, classé n°2 sur 19 hôtels à Afandou et noté 4,5 sur 5 sur Tripadvisor Rhodos by er en sjarmerende og hyggelig by på øya Rhodos i Hellas. Smale gater og trange smug er noe av det mest herlige med Rhodos by. Se mer av Rhodos by her: https://bit.ly/2Pbd05v I Rhodos.

Mythos Beach Resort, Afandou: Zobrazte 672 recenzí zákazníků, 1 116 fotografií cestovatelů a skvělé nabídky pro zařízení Mythos Beach Resort, které se v Afandou umístilo jako 2. z 19 hotely a je ohodnocené na Tripadvisor jako 4,5 z I fjor åpnet Apollo Mythos Beach Resort på Rhodos. Hotellet har allerede rukket å bli en stor favoritt hos Apollos gjester, og har fått flere utmerkelser i blant annet Travelife Gold og. Mythos beach resort has lots of activities for children and adults, but we did not attend any such activities as we wanted to relax, the flat was very quiet and with good air conditioning. We are very satisfied with our stay, but will recommend renting a car as Mythos beach resort is far from the larger towns Mythos Beach Resort är perfekt för barnfamiljer! Denna anläggning ligger precis invid stranden i Afandou.. Det finns många faciliteter för barn, bland annat en separat barnpool med en vattenrutschkana för de lite yngre barnen och en lekplats

Sentido Port Royal | Hotell og leiligheter | Afandou

Bestill charterreise til Mythos Beach Resort, Kolymbia

  1. Nordmenns Hellas-favoritt, Rhodos, fortsetter å overraske. Her finner du lekre hoteller, gode restauranter, bra shopping, surfing og kule beach-barer
  2. Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mythos Beach Resort -hotellista. Kokemukset ovat Apollomatkoista riippumattomia, ja voit kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta
  3. Things to do near Mythos Beach Resort on Tripadvisor: See 9,188 reviews and 11,971 candid photos of things to do near Mythos Beach Resort in Afandou, Greece
  4. Mythos Beach Resort, Rhodos juni 2012 - Se 671 anmeldelser fra rejsende, 531 billeder og gode tilbud vedr. Mythos Beach Resort på Tripadvisor

Charter til Kolymbia, Rhodos, Hellas - Bestill din

Mythos Beach Resort kan varmt anbefales - specielt til børnefamilier. Flere pool-områder at vælge imellem, dejlig strand og super god mad. Hoteller ligger IKKE i nærheden af hverken diskoteker eller anden larm, men byen Kolymbia ligger 15-20 min. væk - på gåben. Det anbefales at gå langs stranden, da vejen kan være meget trafikeret og farlig at gå på - specielt hvis man har små. 1 / 3 Junior-suite med privat pool på Hotel Mythos Beach på Rhodos, Grækenland. 2 / 3 Junior-suite med privat pool på Hotel Mythos Beach på Rhodos, Levante Beach Resort. Velkommen til Levante Beach Resort - et hotel for hele familien! Her er der skønne og svalende pools,. The most reliable place for accurate and unbiased hotel reviews. Oyster.com secret investigators tell all about Mythos Beach Resort. Browse real photos from our stay Finn en reise til Ixia på Rhodos! Utforsk den milelange rullesteinstranden på dette allsidige feriestedet. Bestill fly og hotell på TUI.no nå

Overview Situated near the fishing village of Georgioupolis in Chania, Mythos Palace offers a privileged location along the beachfront. This Premium All Inclusive hotel has everything you need for an unforgettable holiday on the island of Crete - from delicious dining and snacks to stylish rooms and a refreshing outdoor pool area. How far is the nearest beach? This hotel is. Mythos Beach Resort. Mythos Beach Resort på Rhodos er et af vores mest populære Apollo Mondo Family Resorts. Dette moderne flagskib byder på en ægte familieferie med flere poolområder, børneklubben Club Polly & Mino samt træningshold med Apollos egne instruktører

Lutania Beach | Hotell og leiligheter | Afandou & Kolymbia

Photo gallery - Mythos Beach Resort Rhode

Facilities - Mythos Beach Resort Rhode

Rhodos: Nordmenn elsker Rhodos, og familiene aller mest. På østkysten ligger det flere feriesteder som alle har sitt særpreg; for eksempelAfandou og Kolymbiamed Rhodos' lengste sandstrand og ett av Apollos mest populære familiehotell, Mythos Beach Resort — et stort og herlig hotellanlegg i strandkanten, med fasiliteter som hele familien kan glede seg over Lindos - Rhodos. rhodoshellas.com > Lindos 'View from the road down to the popular town of Lindos on the Island of Rhodes Greece' ian woolcock / Shutterstock. Lindos er en kombinasjon av avslappende og intenst i sommermånedene. Her kan du reise tilbake til fortiden og se naturskjønnhet og/eller dra til vidunderlige strender

Kustpipare vid Mythos beach

Blue Sea Beach Resort er et vakkert All Inclusive-hotell som passer for hele familien. Her bor du rett på den langstrakte sandstranden i Faliraki, med gangavstand inn til sentrum. Hotellet har en gjennomført moderne og stilren innredning, og flere bassengområder med solsenger og bassengbar Mythos Beach Resort, Afandou: See 673 traveller reviews, 1,116 photos, and cheap rates for Mythos Beach Resort, ranked #1 of 19 hotels in Afandou and rated 4.5 of 5 at Tripadvisor Hotel Mythos Beach Resort, Afandou: 674 Bewertungen, 1'116 authentische Reisefotos und günstige Angebote für Hotel Mythos Beach Resort. Bei Tripadvisor auf Platz 1 von 19 Hotels in Afandou mit 4.5/5 von Reisenden bewertet Hellas, Rhodos, Afandou & Kolymbia. Mythos Beach Resort fra 8438,- for en uke. Mythos Beach Resort er et familiehotell, med separerte bassenger: et for barna og et for voksne. Her er det mange aktiviteter for barna: svømmeskole og barnas favoritter Polly & Mino Perfect family holiday: Mythos Beach Resort - See 674 traveller reviews, 547 photos, and cheap deals for Mythos Beach Resort at Tripadvisor

Reisearrangøren er den største på reiser til Hellas i Norge, Romana Beach Resort. Også barnevennlige Rhodos med det populære familieanlegget Mythos Beach og Bulgaria er med på sommerens. Best Family Hotel in Rhodes!: Mythos Beach Resort - See 676 traveller reviews, 547 photos, and cheap deals for Mythos Beach Resort at Tripadvisor Ixia er et av de mest populære og kosmopolitiske feriestedene på Rhodos.Det er et ganske nytt bosetningsområde og ligger ca 4 km fra byen Rhodos. Det er karakterisert av en høy tetthet av hotellfasiliteter, laget for at beboere skal forbli i boenheten

Nå sikrer bergenserne seg sommerferien! | Apollo
  • Vindusvasker.
  • Bremerhaven fischereihafen fisch kaufen.
  • Gedichte großeltern enkelkinder.
  • Skrylla ritning.
  • Sunn kyllingsalat.
  • Siemens eq 6 series 500 manual.
  • Håndball effekter.
  • Fotturer nice.
  • Sette opp google wifi.
  • Einstein quotes insanity.
  • John m gottman.
  • Hørmann promatic.
  • Bremerhaven fischereihafen fisch kaufen.
  • Adventsstake led.
  • Mangrove jack instructions.
  • Varmepumpe bråker.
  • Basketball klubber i bergen.
  • Vivabrands.
  • Fotos vom iphone auf android tablet übertragen.
  • Hva er hensikten med ingress.
  • Fliser emil ceramica.
  • Horoskop august 2017.
  • Barnas egen bokverden logg inn.
  • Transformator 12v clas ohlson.
  • Friskis og svettis fredrikstad timeplan.
  • Unwetterwarnung rathenow.
  • Accenture discovery.
  • Stadt ehrenfriedersdorf öffnungszeiten.
  • Eiendomsmegler molde.
  • Essay mal ndla.
  • Asperger voksen.
  • Toyota corolla 2008.
  • Takst på gård.
  • Verbene duft.
  • Samsung galaxy s8 blurry camera.
  • Stoff til fluktstol.
  • Sykepleierens funksjonsområder.
  • Demmin rathaus öffnungszeiten.
  • Radtour gis linz.
  • Krigsskolen snitt.
  • Tangier sightseeing.